Aldri glemt

Tappinski's Run For The Mill 24.02.2013 - 23.05.2024
Det er med stor sorg vi måtte ta farvel med Sandy. Den kloke, ærverdige og vennlige dronningen vår. Hun var en bauta i hundeflokken. 

Hun ble mor til kennel Solhellingas første kull, med hele ni flotte valper. 

Ellers var hun, til mynde å være, lett å trene og konkurrerte i både rallylydighet, HTM og deltok på utstillinger. I rally kl. 1 fikk hun tre 1. premier, 2 x 1. pr. i HTM kl. 1, samt excellent og CK på utstilling. 

Men først og fremst var hun et elsket familiemedlem.

 

Zitara Star's Heart Breaking 27.11.2013 - 30.06.2023

Melba ble vår første Sheltie og min datters første hund. Hun var så ekstremt lojal og familiekjær. Hun elsket å trene og var svært lettlært. Dessverre hadde hun noen "diller" som gjorde at hun ikke følte seg komfortabel i konkurranse-sammenhenger. Hun og Sina fikk likevel til 1. premier i både rally kl. 1 og agility kl. 1. Men ettersom hun (tross for at vi prøvde "alt") ikke likte seg på konkurranser, ble hun pensjonert fra disse. Hjemme og på klubbens bane trente hun helt til det siste, og ga alltid alt. Hun var Sina sin skygge og følgesvenn, og en kjær hund for oss alle. Kreft i magen gjorde at vi måtte la henne få slippe. Hvil i fred, lille venn! ❤️🐾